1

Etapa 1

Week 1 - Background on Food & Nutrients

01 febrero—01 febrero

2

Etapa 2

Week 2 - Contemporary Trends in Eating

08 febrero—08 febrero

3

Etapa 3

Week 3 - Future Directions in Health - Part I

15 febrero—15 febrero

4

Etapa 4

Week 4 - Future Directions in Health - Part 2

22 febrero—22 febrero

5

Etapa 5

Week 5 - Cooking Workshop

29 febrero—29 febrero

1

Etapa 1

Week 1 - Background on Food & Nutrients

01 febrero—01 febrero

2

Etapa 2

Week 2 - Contemporary Trends in Eating

08 febrero—08 febrero

3

Etapa 3

Week 3 - Future Directions in Health - Part I

15 febrero—15 febrero

4

Etapa 4

Week 4 - Future Directions in Health - Part 2

22 febrero—22 febrero

5

Etapa 5

Week 5 - Cooking Workshop

29 febrero—29 febrero

20 enero 2016 22 febrero 2016
Objetivo completado 24 enero 2016

Autor del objetivo

General

Stanford Introduction to Food and Health on Coursera

There are tonnes of information about food, diets etc in Internet and unfortunately very often one resource contradicts with other. In order to figure out with with this mess and obtain qualified and trusted info I'm going to take the following course - https://www.coursera.org/learn/food-and-health/

 Criterio del fin

all assignments done

  1. Week 1 - Background on Food & Nutrients

  2. Week 2 - Contemporary Trends in Eating

  3. Week 3 - Future Directions in Health - Part I

  4. Week 4 - Future Directions in Health - Part 2

  5. Week 5 - Cooking Workshop

  • 1267
  • 20 enero 2016, 17:16
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